maanantai 7. tammikuuta 2013

Nette Aro

Asiahan ei millään tapaa mulle kuulu, eikä koskaan tule kuulumaankaan, mutta haluisin silti sanoa muutaman sanan henkilöstä nimeltä Nette Aro. Ja ennen kaikkea kaikille niille säälittäville ihmisille, joiden mielestä Nette olis kauhee huomiohuora, säälittävä pikkulissu ym paskaa.. 
Siis mähän en henkilöä millään tapaa tunne, mitä nyt olen hänen kaverinsa facebookissa ja oon seurannu blogia sen aloituksesta asti. Mutta tuskin tekään tunnette, eikös? Ei ketään tuntematonta herranjumala voi alkaa haukkumaan ja kiusaamaan ties millä tapaa. Vai oisko teidän mielestä kiva, jos sulle tulis päivittäin jotain ilkeetä viestii joiltain täysin tuntemattomalta!!? Älyhoi älä jätä! 
Nette laitto youtubeen videon kiusaamisesta, joka oli rohkee veto. Suomi on kuitenkin pahoinvointi kansaa hyvinvointi valtiossa. Meil on hyvät oltavat, mut meil ei mee hyvin. Suomi on täynnä mielenterveys ongelmaisia. Ja kiusaajia. Mä ite, ihan henkilökohtasesti, voisin käydä nostaan hattuu neiti Arolle, et se uskalsi ottaa esille asian, joka meillä on tabu. Oisiks sä uskaltanu? Tuskin.
Joten siis, miks teidän pitää vaan jatkaa ja jatkaa tätä samaa paskaa, kiusaamista?. Ootteks te niin luusereita, ettette uskalla olla semmosii ku haluutte, niinku Nette uskaltaa? Vai etteks te vaan haluu erottuu joukosta? Ku yks tekee jotain, niin muut peräs. Se on säälittävää.
Mut siis, pointti nyt oli se, et mua vituttaa niin maan perkeleesti tämän saman asian jauhaminen päivästä, viikosta ja kuukaudesta toimeen. Hypätkää säälittävät ihmiset kaivoon ja pysykää siellä. 

Ja toivottavasti et Nette pahastu, että lainasin kuvaasi.. c:

Ja vielä lukijoiden pyynnöstä linkki Neten blogiin.


18 kommenttia:

 1. mäkin haluaisin lukee sitä blogia! laitatko linkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, laitoin. Blogger ei vaan taas vaihteeksi anna vaihtaa linkki-tekstin väriä, mutta jospa löydät perille

   Poista
 2. Sä olet fiksu likka, Roosa! Jatka samaa rataa, on tosi hienoa että kaiken kokemasi jälkeen jaksat vielä puolustaa muita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja kyllähän samoja kokenutta pitää aina puolustaa. (:

   Poista
 3. mä haluisin kans lukee ton blogia mut en löyä sitä et voisitko vaikka sanooo nimen tai jotai:)

  VastaaPoista
 4. Voooi mä löysin tän kirjotuksen googlehausta! Ihana :) T nette

  VastaaPoista
 5. tää oli kyllä ihanasti tehty kun puolustat Netteä näin:) ja ärsyttää niin paljon kattoo jostain sellasii idiootti anonyymi kommentteja ja muuta semmosta että Nette hakis huomioo, hän on sellanen kun on omana itsenään, ja on lisäksi ihana sellasisena vaikka en itsekkään häntä tunne.
  -sini

  VastaaPoista
 6. Tälleen säälittävästi anonyymisti kirjoitan, että ei ne asiat ihan niinkään mene miten hän ne ilmaisee :) yliväritetty mustavalkoelokuva hänen tarinansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en uskokkaan asioiden olevan aivan niinkuin hön väittää. pitäähän kuitenkin sisältöön keksiä aina vähän lisää, että siitä voi kertoa eteenpäin yms. mutten siltikään ymmärrä miksi häntä pitäisi kiusata.

   Poista
 7. oon samaa mieltä kiusaajat on joko huomion haluisia tai sit nill on huonoitsetunto ++ roosa oot tosi rohkee:-)

  VastaaPoista
 8. Oon samaa mieltä! On ärsyttävää et ku koitetaan olla sitä mikä ite haluu olla, nii muilla on joku tarve koittaa estää se ja alkaa kiusata muita siitä. Oikeesti jos on nii huomio hakuine et pitää pilata muitte elämä, nii voi hypätä sinne kaivoo niiku sanoitki!

  VastaaPoista
 9. http://pastebin.com/NyThtzZq

  VastaaPoista
 10. Sekasin toi akka on... T:ent. luokkatoveri

  VastaaPoista
 11. Turkulaiset sattuvat tietämään, että Nette Aro ei todellakaan ole koulukiusattu vaan itse koulukiusaaja. Ja tämä on oikeesti nähty ihan vierestä. Siksi tää koko kohu vituttaa niin suunnattomasti, kun jotkut oululaiset pitävät Nette Aroa jumalanaan ja palvovat maata jalkojen alla, vaikka kyseessä on pahemman luokan kusetus.

  VastaaPoista